دانلود رایگان متن کامل پایان نامه : بهینه سازی فرایند بیولیچینگ سرباره مجتمع مس سرچشمه |
معرفی دامپهای سرباره سرچشمه……………………………………………………….. 6
- دامپ شمالی……………………………………………………………………… 8
- دامپ جنوبی……………………………………………………………………. 11
فصل دوم: مبانی نظری و مروری بر كارهای گذشته
- کانیهای اکسیدی مس…………………………………………………………… 14
- کانیهای سولفیدی مس…………………………………………………………. 15
- فروشویی میکروبی کانیهای سولفیدی……………………………………….. 15
- میکروارگانیسمهای مورداستفاده در بیولیچینگ……………………………… 16
تقسیم بندی بر اساس دما…………………………………………………………. 17
- باکتری های مزوفیل………………………………………………………. 17
- ترموفیل معتدل (moderate thermophile)………………………….. 23
- ترموفیل مطلق (extreme thermophile)…………………………….. 24
- تقسیم بندی باکتری های براساس خودکفایی غذایی……………………….. 26
- سازگار كردن باكتری با محیط بیولیچینگ (آداپتاسیون) …………………. 28
عوامل موثر در فروشویی میكروبی……………………………………………… 29
- عوامل فیزیولوژیكی محیط فروشویی………………………………… 29
- پتانسیل اكسیداسیون احیا ………………………………………………. 32
- اسیدیته محیط……………………………………………………………. 32
- تركیبات ممانعت كننده………………………………………………… 33
- دما…………………………………………………………………………. 34
- نوع کانه…………………………………………………………………… 35
- اندازه ذرات………………………………………………………………. 36
مدلهای انحلال باكتریایی کانههای سولفیدی……………………………….. 37
- مکانیسم مستقیم………………………………………………………….. 37
- مکانیزم غیر مستقیم……………………………………………………… 38
انحلال بیولوژیکی کانیهای سولفیدی مس……………………………….. 39
- انحلال بیولوژیکی کالکوپیریت…………………………………….. 39
- انحلال بیولوژیکی کالکوسیت……………………………………….. 40
- انحلال بیولوژیکی کوولیت………………………………………….. 40
- انحلال بیولوژیکی پیریت …………………………………………….. 41
روشهای مختلف فروشویی میکروبی در مقیاس صنعتی………………… 41
- فروشویی توده ای (Dump Leaching)…………………………… 41
- فروشویی كپه ای (Heap Leaching) …………………………….. 42
- فروشویی در محل (In Situ Leaching) …………………………. 42
- فروشویی در تانك همزن دار (Tank Leaching)……………… 43
- فروشویی حوضچه ای (Vat Leaching)…………………………. 43
- طراحی آماری آزمایشها (DOE)…………………………………………… 45
- روش سطح پاسخ (RSM)…………………………………………………………………………… 47
فصل سوم: مواد و روش تحقیق
- دستورالعمل تهیه نمونه معرف از دامپهای موجود………………………………. 49
- شناسایی و تعیین خواص خردایشی و مطالعات فرآوری مقدماتی……………… 56
آزمایشات فروشویی میكروبی در مقیاس آزمایشگاهی …………………………. 58
- آزمایش بطری غلتان…………………………………………………………. 58
- ظروف لرزان (Shaking Flask)…………………………………………… 59
- آزمایشهای ستون…………………………………………………………….. 61
فصل چهارم: ارائه نتایج و تحلیل یافته ها
- نتایج حاصل از آنالیز ابعادی…………………………………………………………. 66
نتایج حاصل از آنالیزهای شیمیایی و کانی شناسی………………………………. 67
- آنالیز مینرالوژی و مطالعات میکروسکپی نمونه سرباره………………… 67
- آنالیز شیمیایی……………………………………………………………………… 67
آزمایشهای ظروف لرزان…………………………………………………………….. 68
- طرح و نتایج آزمایش ظروف لرزان باکتری های مزوفیل……………….. 68
- بررسی تغییرات pH ، Eh و درصد بازیابی نسبت به زمان……………… 72
- طرح و نتایج آزمایش ظروف لرزان باکتری های ترموفیل معتدل……… 75
- بررسی تغییرات pH ، Eh و درصد بازیابی نسبت به زمان……………… 78
- نتایج آنالیز بطری غلتان………………………………………………………………… 81
- نتایج آزمایش ستون…………………………………………………………………….. 81
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهاد
نتیجه گیری……………………………………………………………………… 86
- بررسی حاصل از مطالعات کانی شناسی سرباره…………………… 86
- بررسی نتایج حاصل از آزمایشهای ظرف لرزان…………………. 86
- بررسی نتایج حاصل از آزمایش بطری غلتان……………………….. 87
- بررسی نتایج حاصل از آزمایش ستون………………………………… 87
- پیشنهادات……………………………………………………………………….. 88
منابع و ماخذ………………………………………………………………………………………..89
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1399-10-01] [ 11:23:00 ب.ظ ]
|