• معرفی دامپهای سرباره سرچشمه……………………………………………………….. 6

    • دامپ شمالی……………………………………………………………………… 8
    • دامپ جنوبی……………………………………………………………………. 11

فصل دوم: مبانی نظری و مروری بر كارهای گذشته

  • کانی­های اکسیدی مس…………………………………………………………… 14
  • کانی­های سولفیدی مس…………………………………………………………. 15
  • فروشویی میکروبی کانی­های سولفیدی……………………………………….. 15
  • میکروارگانیسم­های مورداستفاده در بیولیچینگ……………………………… 16
  • تقسیم بندی بر اساس دما…………………………………………………………. 17

    • باکتری­ های مزوفیل………………………………………………………. 17
    • ترموفیل معتدل (moderate thermophile)………………………….. 23
    • ترموفیل مطلق (extreme thermophile)…………………………….. 24
  • تقسیم بندی باکتری­ های براساس خودکفایی غذایی……………………….. 26
  • سازگار كردن باكتری با محیط بیولیچینگ (آداپتاسیون) …………………. 28
  • عوامل موثر در فروشویی میكروبی……………………………………………… 29

    • عوامل فیزیولوژیكی محیط فروشویی………………………………… 29
    • پتانسیل اكسیداسیون احیا ………………………………………………. 32
    • اسیدیته محیط……………………………………………………………. 32
    • تركیبات ممانعت كننده………………………………………………… 33
    • دما…………………………………………………………………………. 34
    • نوع کانه…………………………………………………………………… 35
    • اندازه ذرات………………………………………………………………. 36

  • مدل­های انحلال باكتریایی کانه­های سولفیدی……………………………….. 37

    • مکانیسم مستقیم………………………………………………………….. 37
    • مکانیزم غیر مستقیم……………………………………………………… 38

  • انحلال بیولوژیکی کانی­های سولفیدی مس……………………………….. 39

    • انحلال بیولوژیکی کالکوپیریت…………………………………….. 39
    • انحلال بیولوژیکی کالکوسیت……………………………………….. 40
    • انحلال بیولوژیکی کوولیت………………………………………….. 40
    • انحلال بیولوژیکی پیریت …………………………………………….. 41

  • روش­های مختلف فروشویی میکروبی در مقیاس صنعتی………………… 41

    • فروشویی توده ای (Dump Leaching)…………………………… 41
    • فروشویی كپه ای (Heap Leaching) …………………………….. 42
    • فروشویی در محل (In Situ Leaching) …………………………. 42
    • فروشویی در تانك همزن دار (Tank Leaching)……………… 43
    • فروشویی حوضچه ای (Vat Leaching)…………………………. 43

  • طراحی آماری آزمایش­ها (DOE)…………………………………………… 45
  • روش سطح پاسخ (RSM)…………………………………………………………………………… 47

فصل سوم: مواد و روش تحقیق

 

پایان نامه و مقاله

 

  • دستورالعمل تهیه نمونه معرف از دامپ‌های موجود………………………………. 49
  • شناسایی و تعیین خواص خردایشی و مطالعات فرآوری مقدماتی……………… 56
  • آزمایشات فروشویی میكروبی در مقیاس آزمایشگاهی …………………………. 58

    • آزمایش بطری غلتان…………………………………………………………. 58
    • ظروف لرزان (Shaking Flask)…………………………………………… 59
    • آزمایش­های ستون…………………………………………………………….. 61

فصل چهارم: ارائه نتایج و تحلیل یافته ها

  • نتایج حاصل از آنالیز ابعادی…………………………………………………………. 66
  • نتایج حاصل از آنالیزهای شیمیایی و کانی شناسی………………………………. 67

    • آنالیز مینرالوژی و مطالعات میکروسکپی نمونه سرباره………………… 67
    • آنالیز شیمیایی……………………………………………………………………… 67
  • آزمایش­های ظروف لرزان…………………………………………………………….. 68

    • طرح و نتایج آزمایش ظروف لرزان باکتری­ های مزوفیل……………….. 68
    • بررسی تغییرات pH ، Eh و درصد بازیابی نسبت به زمان……………… 72
    • طرح و نتایج آزمایش ظروف لرزان باکتری­ های ترموفیل معتدل……… 75
    • بررسی تغییرات pH ، Eh و درصد بازیابی نسبت به زمان……………… 78

  • نتایج آنالیز بطری غلتان………………………………………………………………… 81
  • نتایج آزمایش ستون…………………………………………………………………….. 81

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهاد

  • نتیجه گیری……………………………………………………………………… 86

    • بررسی حاصل از مطالعات کانی شناسی سرباره…………………… 86
    • بررسی نتایج حاصل از آزمایش­های ظرف لرزان…………………. 86
    • بررسی نتایج حاصل از آزمایش بطری غلتان……………………….. 87
    • بررسی نتایج حاصل از آزمایش ستون………………………………… 87
  • پیشنهادات……………………………………………………………………….. 88

منابع و ماخذ………………………………………………………………………………………..89

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...